Fuera mercenarios de Colombia.

jueves, 23 de diciembre de 2010

2010 Jul 02 / PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "NOS MATAN Y NO ES NOTICIA" /

Autor                        : Ricardo Ferrer Espinosa y otros.
Fuente / Enlace          : Ateneu Popular de València 

                                  Ateneu Popular la Força de Carcaixent
Título                         : Presentación de "NOS MATAN Y NO ES NOTICIA"
Fecha                        : 2 de julio de 2010.
Materia                      : Colombia, Derechos Humanos
Colección / Serie        : Memoria insumisa.
zona geográfica          : Valencia Ciudad, Carcaixent. 
Nota                    :COORDINADORA OBRERA SINDICAL - COS. 


[SINDICAT PER L'ALLIBERAMENT DE GÈNERE, DE CLASSE I NACIONAL DELS PAÏSOS CATALANS]

DIVENDRES, JULIOL 02, 2010


PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "NOS MATAN Y NO ES NOTICIA"


Un llibre de testimoni, per conéixer, reflexionar i actuar en la defensa permanent dels drets de les persones.Nos matan y no es noticia. Llibre escrit pels companys Ricardo Ferrer Espinosa.

Els dies 2 de juliol, divendres a les 19h30, i 3 de juliol, dissabte a la mateixa hora, a l'Ateneu Popular de València i a l'Ateneu Popular la Forca de Carcaixent respectivament, tindrà lloc la presentació d'aquest llibre, a càrrec d'un dels seus autors, el company Ricardo Ferrer. La presentació és organitzada pel capítol de València del col·lectiu Europeus i Europees per la Pau, amb la col·laboració de MOVICE i de la COS.

Una presentació d'un llibre sempre és una molt bona notícia... ara bé, no és tan bona cosa que el contingut d'aquest llibre parle de coses tan terribles. Per aquestes coses la vida de l'autor va canviar dràsticament, patint persecució, exili, etc. La bona vida, que diu Ricardo portava com a funcionari en Colòmbia, canviada per l'exili, el racisme, la falta de treball. I tot això provocat per una guerra per robar la seua terra i formes de vida dignes al Poble Treballador Colombià.

Com existeix eixa guerra silenciada pels telenotícies i perque el capitalisme espanyol té enormes interessos en la terra de Bolívar, no és notícia l'assessinat de persones treballadores i camperoles a Colòmbia.

Per això, perque nosaltres també estem en lluita a la nostra terra, i perque la nostra lluita i les agressions que patim a diari també són silenciades pels mateixos interessos borts i imperialistes, des del País Valencià, des dels Països Catalans, ens hem de rebel·lar contra aquest silenci que ens imposen... silenci sobre les morts i assassinats, sobre intoxicacions i violacions... i sobre el negoci que tot això representa per unes poques "persones.

Des de la COS vos animem a participar activament de les presentacions d'aquest llibre, per aprendre a estimar i a odiar... Estimar la nostra terra i totes les terres del món, i a les seues persones treballadores. I per odiar al sistema que ens oprimeix i a les bèsties amb forma humana que treuen profit de la misèria i de la mort de centenars de milers, de milions de persones arreu del món... I en definitiva, per sumar forces, des de tots els racons, per avançar en l'alliberament dels nostres pobles, de la nostra classe i de la persona, a casa nostra, i arreu del món.

El llibre del company Ricardo és un testimoni colpidor i perfectament documentat, per conéixer, reflexionar i actuar en la defensa permanent dels drets de les persones.

Com sempre diem... Sumem forces per la llibertat... Sumem forces per l'alliberament personal, de classe i nacional, a casa nostra i arreu del món!!
Ni guerra entre pobles, ni pau entre classes!!

Coordinadora Obrera Sindical - COS
sindicat per l'alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans

No hay comentarios: